Bloggen, een goed idee !?

Bloggen, een goed idee  !?

Bloggen , een goed idee??

Gisteren kreeg ik een telefoontje van een heel vriendelijke dame van Lightspeed. Lightspeed is het platform voor de software die ik gebruik om deze webwinkel draaiende te houden.

Zij contacteerde mij om even te checken of ik tevreden was over de werking en gebruiksvriendelijkheid van de software - ja dus - en of ik nog vragen had .. Umm niet echt , telefoontje was beetje onverwacht dus  niet echt voorbereid ..

Niettemin was ze zo vriendelijk om wat tips te delen om de werking van de site nog te verbeteren en 1 van die tips was " waarom werk je niet met een blog, het zit in je pakket inbegrepen ?" . 

Tsja, nog niet aan gedacht ...  want wat zijn de voordelen hiervan ? Wel het blijkt dat door te bloggen , je de ranking van je site op google een pushke kan geven en  een hogere ranking en snellere bereikbaarheid via google ,dat kan nooit geen kwaad  hé ;-) 

Dus daarom (een poging tot ) een blog waarin ik ga proberen jullie af en toe wat interessants te vertellen over mezelf en vooral over de supplies ! 

Dit was natuurlijk niet de enige tip die ze gaf , ook de andere ga ik proberen toepassen om het gebruik van de site voor jullie nog te vergemakkelijken !

Lieve groeten,

Katleen

PS als jullie zelf ook nog tips hebben over hoe jullie denken dat het beter kan .. laat maar weten !

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »