Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door  Stockmans Supplies met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Stockmans Supplies  verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door de Stockmans Supplies  worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

 Stockmans Supplies  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Stockmans Supplies  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van de Stockmans Supplies  opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Stockmans Supplies  alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Stockmans Supplies  niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Stockmans Supplies worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Stockmans Supplies  uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Stockmans Supplies worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »