Verzenden & retourneren

Stockmans Supplies doet een beroep op de dienstverlening van BPost voor de verzending en levering van haar artikelen en pakketten, besteld via de webshop, op het door u opgegeven adres.

Afwezigheid bij levering

BPost biedt het pakket aan op het door u opgegeven adres. Als u op het moment van levering niet thuis bent, zal Bpost een briefje in uw brievenbus deponeren. Volg de instructies op het briefje van BPost om uw levering af te halen in een Kiala-punt.

Mijn levering is niet correct of niet volledig

Stockmans Supplies draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel en behandelt daarom elke bestelling met de grootste zorg. Mocht uw bestelling foutief of niet volledig zijn, neem dan binnen de 5 werkdagen contact op met onze klantendienst op [email protected]

Indien uw levering niet correct is, kan u gebruikmaken van onze retourprocedure om uw goederen terug te sturen. Zodra wij het teruggestuurde artikel/pakket in originele staat en verpakking hebben ontvangen, storten wij het bedrag van het artikel/pakket integraal terug, tenzij we alsnog het correcte artikel kunnen leveren uit voorraad.

Indien uw bestelling niet volledig was, bezorgen we u alsnog het bestelde product, indien dit nog voorradig is. Vermeld sowieso in elke correspondentie duidelijk uw ordernummer.

 

Mijn bestelling lijkt zo lang onderweg?

Uw bestelling is maximaal 3 werkdagen onderweg. Mogelijk is BPost langs geweest wanneer u niet thuis was. Kijk dan zeker nog eens in uw brievenbus om na te gaan of u geen nota vindt om uw bestelling af te halen in een postpunt in de buurt. Door feestdagen, weekends en vakantiesluitingen van Stockmans Supplies schuift mogelijk de verzending en levering op. 

Als de leveringstermijn overschreden is, kan u contact opnemen met onze klantendienst op [email protected] of via ons contactformulier. Vermeld sowieso in elke correspondentie duidelijk uw ordernummer.

Welke verzendkosten betaal ik?

Verzendkosten België
Bij aankoop van aparte stuks - tot een aankoopbedrag van 100 EUR - bedraagt de verzendkost 8 EUR
Bij elke aankoop vanaf 100 EUR is de verzending binnen België gratis.

Verzendkosten Nederland
Bij aankoop van aparte stuks - tot een aankoopbedrag van 100 EUR - bedraagt de verzendkost 10 EUR (tot 2kg)
Bij elke aankoop vanaf 100 EUR is de verzending naar Nederland gratis.

Neem contact met ons op indien uw pakket naar een ander land dan België of Nederland dient verzonden te worden: [email protected]

Indien u uw product/pakket retourneert, betaalt uzelf deze verzendingskosten. Ruilen ter plaatse is toegestaan en is volledig gratis. Het artikel/pakket dient wel in goede staat, onbeschadigd en in originele verpakking aangeboden te worden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »